Drie drukke dagen achter de rug, meer dan tweeduizend bezoekers aan Art Event Coelhorst op landgoed Coelhorst in het buitengebied van Hoogland, Amersfoort. Volgens mij heb ik er ook meer dan tweeduizend gesproken. Een perfect georganiseerd evenement, met veertien exposanten waaronder ondergetekende. Ik had een Instgram-serie uitgekozen, foto’s met een eenvoudige compositie en ook foto’s die iets verborgen hielden. Met de teksten die ik erbij had gezocht of gemaakt werd het mysterie nog iets groter gemaakt. Een aantal van de foto’s zijn in optie genomen, dus wie weet wordt er nog iets verkocht. Zojuist bovenstaande foto ‘Fire and rain’ afgeleverd bij iemand die hem uit gaat proberen in zijn woonkamer. Komt wel goed denk ik, ze hebben er een heel mooi plekje voor. Ik zet de andere foto later nog even bij dit bericht, als er bezoekers zijn die alsnog interesse hebben, dan kunnen ze contact opnemen.

‘my chesterfield’ en ‘blown tears’
one maple leaf
‘feuilles mortes’ ‘dewdrops gonna call on me’ en ‘cloud busting’
‘wild melody of image and sound’ ‘norwegian wood’ ‘een herinnering’ en ‘lucht geven aan het gedrukte woord’