Geen kaas van Ron of van Lucas, maar Kaas van Kees, dat leek mij wel wat. Maar in december 2008 stond het pand op de Hof al enige tijd leeg, geen kaas te bekennen. 

Als ik blader door mijn foto-archief zie ik hoeveel er is veranderd sinds we in 2008 in Amersfoort zijn komen wonen. Zo nu en dan plaats ik een berichtje hierover op mijn website: voltooid verleden tijd. 

Ooit schijnt er het eerste warenhuis van Amersfoort gevestigd te zijn geweest. In 2009 werd het het grondig verbouwd, eigenlijk grotendeels gesloopt en met zorg voor het behoud van het oorspronkelijke uiterlijk weer opgebouwd. Zoals op de Hof gebruikelijk, was het daarna overgeleverd aan de horeca. Ze kwamen in rap tempo voorbij: Eetcafé Doe maar Gewoon en 033 Food & Drinks, beide ook al weer voltooid verleden tijd. Sinds al weer twee jaar kun je er de koffie drinken bij Barista Café. Kaas van Kees had ook wel iets..