Start van een nieuwe serie: voltooid verleden tijd. In 2008 landden wij in Amersfoort en ben ik begonnen redelijk intensief onze nieuwe woonplaats vast te leggen. Ik zie de beelden dagelijks terug in mijn foto-archief. Het viel me op dat ik best veel beelden tegenkomt van plekken die er nu heel anders uitzien. Reden om een serie te beginnen ‘voltooid verleden tijd’. Ze verschijnen met een berichtje op deze website, maar ik deel het bericht daarna ook op facebook. 

Een plek voor het Eemplein – voltooid verleden tijd.

Deze foto is van juni 2008, we woonden hier net een maand. Het gebouw van de Rijksdienst Cultureel Erfgoed was nog in aanbouw en het werk aan het Eemhuis en het winkelcentrum Eemplein zat al enige tijd in de planningsfase, maar moest nog beginnen. Mogelijk vandaar het deze lijst, met de overtuiging dat Amersfoort nog mooier ging worden.