Een subliem idee, Der Vogel van Armando op de resten van de toren van de Elleboogkerk. Kwetsbaar en toch sterk. Geplaatst in juli 2008: de Phoenix herrijst. 

Als ik blader door mijn foto-archief zie ik hoeveel er is veranderd sinds we in 2008 in Amersfoort zijn komen wonen. Zo nu en dan plaats ik een berichtje hierover op mijn website: voltooid verleden tijd. 

Het heeft niet zo mogen zijn, Het gebouw is gerestaureerd, maar het is nog altijd een lege huls zonder bestemming. Der Vogel is naar Utrecht gevlogen naar de nieuwe plek van het Armandomuseum in Oud Amelisweerd. Het leidt daar een enigszins noodlijdend bestaan. Eerder dit jaar maakt Armando bekend dat hij de samenwerking met het museum verbreekt. De liefde tussen Armando en Amersfoort is lijkt echter nog niet bekoeld, in april trad hij nog op in de kapel van de Mannenzaal.