Cees Wouda FOTOGRAFIE

portfolio, opdrachten, cursussen, workshops

Categorie

voltooid verleden tijd

een gedrocht aan de Eemlaan

Weer eens eentje uit de serie ‘voltooid verleden tijd’, alleen geldt dat niet helemaal voor dit foeilelijke ding aan de Eemlaan; tien jaar geleden was het het hoofdkwartier voor de organisatie van Amersfoort 750, dat in 2009 groots werd gevierd…. Lees verder →

Het oude CNME was zo spannend

Het was een donker hol. In mijn herinnering rook het er vooral naar ‘oud’. En het leek permanent in een staat van achterstallig onderhoud te verkeren. Maar onze kleinkinderen vonden het gewèldig. Vooral het ‘voelen’ van de natuur in de… Lees verder →

Kaas van Kees

Geen kaas van Ron of van Lucas, maar Kaas van Kees, dat leek mij wel wat. Maar in december 2008 stond het pand op de Hof al enige tijd leeg, geen kaas te bekennen.  Als ik blader door mijn foto-archief… Lees verder →

Der Vogel is uitgevlogen

Een subliem idee, Der Vogel van Armando op de resten van de toren van de Elleboogkerk. Kwetsbaar en toch sterk. Geplaatst in juli 2008: de Phoenix herrijst.  Als ik blader door mijn foto-archief zie ik hoeveel er is veranderd sinds… Lees verder →

Een kerk zonder dak..

De Elleboogkerk zonder dak in september 2008, intussen al lang voltooid verleden tijd. De brand in 2007 hebben we net niet meegemaakt, maar de verdere geschiedenis van de Elleboogkerk wel. Nu in 2017 zit er weer een dak op, de gerechtelijke… Lees verder →

boer zoekt koe..? – Coelhorst

Een tweede in de serie ‘voltooid verleden tijd’; deze is van juli 2008. Ik was begonnen onze nieuwe omgeving wat te verkennen, en deze bijzondere boerenschuur kwam ik tegen in Coelhorst. Intrigerend, ook toen al. Alleen heb ik me er… Lees verder →

Nog geen Eemplein

Start van een nieuwe serie: voltooid verleden tijd. In 2008 landden wij in Amersfoort en ben ik begonnen redelijk intensief onze nieuwe woonplaats vast te leggen. Ik zie de beelden dagelijks terug in mijn foto-archief. Het viel me op dat… Lees verder →

© 2019 Cees Wouda FOTOGRAFIE — Ondersteund door WordPress

Thema door Anders NorenOmhoog ↑